← Gå tilbake

simon-maage-KTzZVDjUsXw-unsplash%20kopi

← Gå tilbake

Kristin
Kristin Lyse
Webredaktør
Publiseringsdato: 27.03.20

Konkurranse: Beste pårørendepraksis i koronatider

Vi her på Pårørendesenteret tenker at det midt oppi koronakrisen er viktig å være på utkikk etter dens positive effekter. Derfor er vi på jakt etter beste pårørende praksis.
Vi hører mye om stor arbeidsbelastning og mangel på helsepersonell i disse koronatider. Vi vet at helsepersonell på sykehjem rundt i Norges land gjør en fantastisk innsats for å ivareta sine beboere på en god måte.

Det er innført besøksforbud/restriksjoner ved alle landets sykehjem. Det å være pårørende til sykehjemsbeboere i disse tider kan derfor være utfordrende. Vi tror at helsepersonell bidrar til at pårørende i en vanskelig tid skal føle seg trygge og ivaretatt. Dette vil vi gjerne høre om.

Vi ønsker derfor å invitere alle landets sykehjem til deltakelse.

Hovedhensikten med konkurransen er å skape økt engasjement og interesse for pårørendearbeid samt å dele gode tiltak og erfaringer med hverandre.

Så spørsmålet blir: – Hvordan kan helsepersonell inkludere, involvere og ivareta pårørende i den situasjonen landet nå befinner seg i?

Fyll ut vårt nominasjonsskjema for å hjelpe oss å spre informasjon om gode tiltak, og muligheten til å vinne en påskjønnelse for din sykehjemsavdeling!

Førsteplass vinner 3000 kroner + en Fuelbox «For fagfolk – om pårørende». Andre- og tredjeplass vinner én Fuelbox hver.