← Gå tilbake

Nyheter om konferansen

Konferansen også i opptak

«Det er dumt at konferansen er den 21. september. Den dagen er jeg opptatt.». Det gjør ingenting, konferansen kan du også delta på i etterkant.

Les saken her

Lekent alvor på Pårørendekonferansen

I år får du se fagrådgiver Anne Kristine Bergem leke med Lego når hun tar i bruk «table top» i sin undervisning om barn som pårørende.

Les saken her

Åpner kinosaler og samfunnshus

– Dette er en ferdig pakke og kick-off for vår pårørendesatsing, sier Hilde Holand, USHT Nordland.

Les saken her

Drangedal rigger fagdag

– Vi arbeider for et helhetlig pårørendearbeid i kommunen. Da er det viktig at alle involverte får kompetanse. En felles dag er god starthjelp, sier Inger Agnete Reppen Vrålstad.

Les saken her

Kristian Jong Høines blir ny programleder

– Jeg gleder meg til å være med; og er litt spent, sier Høines, som til daglig er fastlege.  

Les saken her

Derfor sa vi nei til Raja

– Vi så fram til å ha med oss Abid Raja, men etter hans utspill i sommer så vi faren for at konferansen ville få feil type oppmerksomhet.    

Les saken her

Endring i møteledelse

Abid Raja blir ikke programlader for Pårørendekonferansen. Endringen skjer etter sterke reaksjoner fra flere pårørendegrupper.

Les saken her

Stor programbredde

– Vi ønsker å løfte opp og øke bevisstheten om pårørendes plass i det offentlige tjenestetilbudet, sier Gry Anette Øvstegård ved Pårørendesenteret.

Les saken her
 

Gode ord i vrangstrupen

Trengs det bevissthet om pårørendearbeid fortsatt? Vår sommerkampanje på Facebook og Instagram bekrefter at det fortsatt er en vei å gå. 

Les saken her

Årets Pårørendekommune

18 kommuner er nominert til årets pårørendekommune. Dette er noe færre kommuner enn tidligere, men nesten alle fylker har sine kandidater. 

Les saken her
 
Logostripe%20Ny