I helsetjenesten
På skolen
I arbeidslivet
For studenter
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
20. september 2017

Pårørendehjelp der du bor

– Et tilbud til alle pårørende som er på let etter hva som finnes på deres hjemsted, sier Liv Nordbø Kleppe, webredaktør for Pårørendesenteret.no. – En oversikt som viser hva de som møter pårørende gjennom jobben sin kan vise til supplerer webredaktør Gunder Christophersen i BarnsBeste.
Ellipse%2035
1561456971811
Tekst:

​Gunder Christophersen

Journalist
Du har kanskje allerede registrert det: På nettsiden Pårørendesenteret.no kan du finne en landsoversikt over tilbud som pårørende kan benytte seg av. «Hjelp der du bor» har vi kalt det.
 
Nå slippes en film som viser tilbudet.

Vi ønsker å tilby nettbrukerne våre en oversikt
over de mange pårørendetilbudene som finnes
i kommunene.


– Det er mye bra arbeid som gjøres der ute, både blant offentlige og private aktører. Det vil vi vise fram, sier Kleppe og Christophersen.
 
På Pårørendesenteret.no side er det et interaktivt kart hvor man enkelt kan finne sin kommune og tilbudene der. I tillegg er det delt i regionale og nasjonale tilbud. BarnsBeste har også sortert sin oversikt i kommuner. Databasen er linker til aktuelle tjenester.

Det skjer jo stadig endringer på disse
nettsidene og vi jobber for å ha en
mest mulig oppdatert oversikt.


– For å få til det er vi helt avhengige av at vi får meldinger om tilbud som mangler i oversikten eller linker som er endret. Informasjon om dette finner du der kartjenesten ligger, sier de to.
Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut