I helsetjenesten
På skolen
I arbeidslivet
For studenter
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
Høy kvalitet – rimelig pris
 

Gathering – konferansen som fagdag

 
 
Nittedal kommune har gjort det, Ålesund, Eigersund, Hitra, Vindafjord og Bodø kommune har gjort det. Også USHT Nordland, Frelsesarmeen og BGO Oslo har benyttet seg av Pårørendekonferansens gatheringløsning og arrangert sin egen fagdag med Pårørendekonferansen på storskjerm.

Enklere blir det ikke. Dere får en fiks ferdig fagdag med høy kvalitet og mange forskjellige foredragsholdere innen forskning, fag og erfaring til bare 12.000 kroner. 

FOR HVEM?
Gathering passer for kommuner, helseforetak, utdanningsinstitusjoner og alle andre som jobber med pårørende på ulike nivå. Noen velger å arrangere fagdagen utelukkende for avdelingen, andre slår flere avdelinger sammen og noen inviterer også pårørende med. Flere har gjort Pårørendekonferansen til en fast, årlig fagdag.
 
EARLYBIRD
For bare 12.000 kroner kan dere invitere så mange dere vil på årets digitale Pårørendekonferanse. Bestiller dere innen 30. april, får dere Earlybirdpris; 30 prosent rabatt, noe som gir en gatheringpris på kun 8.600 kroner.
blob_striper

Det var en skikkelig godt gjennomført konferanse med et utrolig fint innhold! Bilde og lyd var veldig bra og følelsen av nærheten til studio var sterk.

Ragnhild Bull-Njaa Larsen, Nittedal kommune
HVA FÅR DERE?
Med gathering får dere, i tillegg til selve konferansen, også undervisningsmateriell til bruk i etterkant. Dere kan laste ned markedsmateriell her. Dette kan dere bruke til å reklamere for arrangementet deres lokalt.

Vi gir test-tilgang for konferansen to dager i forveien. Noen ganger kan det være behov for teknisk support. Skulle du trenge hjelp, ring oss på tlf. 916 00 072

Her er mulighetene mange: Noen velger å se konferansen live, andre ser den stykkevis og delt. Noen velger å dele konferansen opp i to bolker, andre velger å ha to separate visninger for å få med flest mulig ansatte og pårørende. Dere vil få tilgang til å se konferansen i opptak i 7 dager. 

HVA TRENGER DERE?
Det eneste dere trenger å gjøre er å skaffe lokaler og storskjerm. Noen har tilgang til saler og rom på egen arbeidsplass, andre velger å ta konferansen ut av de hverdagslige omgivelsene og leier den lokale kinosalen, en sal i kulturhuset eller et annet lokalt forsamlingslokale. Det kommer an på hvor mange dere vil invitere og ikke minst på hva dere ønsker å gjøre ut av dagen.
blob_striper

Det var en overveldende positiv respons hos oss. Vi var 100 deltakere samlet, både fra helseforetak og kommuner.

Merete Brungot Kløvning, Ålesund kommune

GJØR MER UT AV DAGEN

Når man samler flere ulike grupperinger med sammenfallende interesser på ett og samme sted, åpner det opp for informasjonsutveksling og møter man ellers kanskje ikke har så mange av. Vi vet blant annet at flere har lagt til rette for at foreninger og organisasjoner kan komme med stand og gjerne også presentere sitt arbeid før konferansestart, som er klokken 10.00.

De fleste gathering-arrangørene velger å starte sitt arrangement i god tid før konferansen. På denne måten kan de sette sin ramme på dagen og få fram ulike stemmer og perspektiver før konferanseprogrammet starter. Konferansens lunsjpause er også en mulighet til å knytte kontakter, utveklse erfaringer sammen med andre. Dagen er ment å gi påfyll, inspirasjon og refleksjon. 

HVORDAN KOBLE SEG TIL KONFERANSEN?

Én uke før konferansestart får dere en e-post med link til konferansen. Dere får også en påminnelse et par dager før konferansedagen. Ved å klikke dere inn på linken i e-posten, koples dere enkelt til konferansen.

Linken er aktiv for testing av lyd og bilde fra to dager før konferansen, og åpen for å se konferansen i opptak i én uke etter konferanseslutt.

Skulle du trenge hjelp, ring oss på tlf. 916 00 072. 
Logostripe%2023