I helsetjenesten
På skolen
I arbeidslivet
For studenter
Kursportal_knapp
Kursportal_knapp_hover
27. august 2020

Påmeldingene til årets konferanse strømmer på

Aldri noen gang tidligere har de pårørende vært så godt representert på Pårørendekonferansen som i år. Per nå er rundt 40 prosent av de påmeldte pårørende, noe arrangørene aldri tidligere har opplevd.
Påmeldingene til årets konferanse strømmer på
Ellipse%2035
Bethi
Tekst:

​Bethi Dirdal Jåtun

Journalist
Foto: Fra fjorårets konferanse

Det digitale formatet og muligheten til å logge seg på for å se hele eller deler av konferansen også flere dager etter direktesendingen 23. september, er nok viktige faktorer til responsen, tror arrangørene. Dessuten:


Streaming viktig også framover

– Å være pårørende over tid, kan tære både på økonomi og krefter. For mange må det være noe helt spesielt om man skal kunne velge å reise bort. Årets konferanse kan man følge fra egen stue. Dette gir helt nye muligheter, sier Unn Birkeland i Stiftelsen Pårørendesenteret, som er en av arrangørene bak den nasjonale Pårørendekonferansen som arrangeres i september hvert år.

Responsen fra pårørende gjør at hun allerede nå tenker at streaming bør være et naturlig tillegg til det fysiske konferanseformatet, som hun håper de skal kunne komme tilbake til allerede neste år.
 

Viktig målgruppe for konferansen

– Det er viktig å møtes, kanskje spesielt for fagfolk. Men erfaringene vi nå gjør oss med årets digitale konferanse er verdifulle og bidrar til at vi kan nå enda lengre ut ved å ta i bruk flere formater samtidig, mener hun.

Det har hele tiden vært et mål å få flere pårørende blant deltakerne på konferansen. Derfor er det ekstra gledelig for arrangørene å kunne konstatere at responsen i denne gruppen er såpass stor dette året.
 

Påfyll uten å måtte reise bort

– Mange er låst til hjemmesituasjonen. Nå kan de få påfyll uten å måtte tenke på konsekvensene av å reise bort, fastslår Unn Birkeland som oppfordrer flere til å melde seg på.

– Det digitale formatet gjør at vi også har flere plasser! Meld dere på i dag, er oppfordringen.

Program og påmelding finner du her.
 
Tilbake_pil
Tilbake
printer
Skriv ut